Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Kedves Vásárlónk!

Szeretettel üdvözlünk web-áruházunkban!

Fiatal, kisgyerekes, kereskedelmi múlttal rendelkező házaspárként úgy döntöttünk, készítünk nektek egy oldalt ahol mindent egy helyről be tudtok szerezni legyen az vizuáltechnikai termék, játék, ajándék, higiéniai és háztartási eszköz vagy akár irodai kiegészítő.

Széles körben forgalmazunk például nyomtatási kellékanyagokat, lamináló gépeket, iratrendezési és irodaszereket valamint írószereket és iskolaszereket.

Az óvodák és iskolák is könnyedén meg tudják nálunk oldani beszerzéseiket legyen itt szó pedagógiai termékekről ( óvodabútor, csoportnak ágynemű, óvodai textil termékek, fejlesztő játékok, nyomtatványok stb.), szülőknek és csemetéiknek ajánlott termékekről ( ovisjel, oviszsák, egyedi nyomott termékek,).

Folyamatosan bővül termékválasztékunk és raktárkészletünk is, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban tudjunk kiszolgálni vevőinket.

Országos kiszállítással dolgozunk 24-48 órán belül.

 Várjuk szeretettel a megrendeléseket, akár árajánlatkéréseket! Bármilyen kérdés-kérés (esetleg saját ötlet )esetén forduljatok hozzánk bizalommal , mindenre igyekszünk mihamarabb megoldást találni!

Köszönjük szépen a bizalmat!

 

Keresés